Middag med familien

Nå som høsten kryper inn over landet vårt, er det ingenting som er hyggeligere enn å samle familien rundt middagsbordet. Røde og gule lønneblader som barna har plukket ligger dekorativt på duken, og hele huset fylles av deilige dufter fra kjøkkenet. Men så er det noe som mangler. Til den perfekt stekte biffen, med selvplukkede sopp i sausen, er det kanskje brus som gjelder for barna, men for de voksne passer det perfekt med en rund og god rødvin. Hvorfor ikke være føre var, og se på noen nye Rødvinsglass for anledningen? Det er ingenting som kompletterer middagsbordet en herlig, frisk høstkveld som noen stilige glass som står til resten av serviset. Det trenger ikke å være vanskelig å finne de perfekte glassene, når man kan handle dem på nett, synke ned i sofaen med en god bok, en kopp kakao, og bare vente på at det kommer i posten!

Rødvin familiemiddag høst familie kos hygge middag

0 Comments On “Middag med familien”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *