biltrøbbel

Det er jo typisk at nå som jeg sparer til en stor ting, som USA ferien tross alt blir, så måtte bilen ryke. Ja, den røk ikke totalt men nok til at jeg måtte innom meca.no og bestille verkstedtime. Nå bare venter jeg på dommen. Heldigvis er jeg stor fan av å sykle og bruker også sykkelen mest, selv når bilen funker, men jeg er nå litt avhengig av å ha en bil som faktisk kan brukes. Det blir jo heller ikke noe billigere om den blir stående, så vi får bare la det stå til.

Etter alt som har skjedd av terrorhandlinger i det siste, er min mor ganske bekymret for den USA turen min. Det er kanskje ikke så rart, det er jo gjerne ofte i USA det skjer. Det har stått en del i avisene om at nordmenn lar terroren styre ferievalget. Det er jo ganske forståelig, men likevel synd. Hva med deg, lar du terroren påvirke din ferie?

biltrøbbel

0 Comments On “biltrøbbel”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *