Påskepuslerier

Påsken er en fantastisk høytid som vi i Norge er flinke til å gjøre mye ut av. Jeg nyter også min påskeferie, og i år er jeg hjemme. Siden det blir USA til sommeren er det greit å ikke bruke mer penger enn det som er nødvendig. Har en kamerat som bygger ny badstu, så jeg har brukt noen av fridagene mine på å hjelpe ham. Det er veldig hyggelig. Selv om vi jobber for å bli ferdig i påsken, så blir det tid til både en ølpause og mye hyggelig prat.

Jeg har forresten husket på å sjekke passet mitt. Det er jo ganske viktig når man skal ut å reise. Det er ganske kjedelig å skulle stå i lang kø for å fornye passet sitt senere i sommer, så det er greit å få den delen unnagjort i tide.

Håper du også har en deilig påske og finner på noen hyggelige aktiviteter med venner eller familie!

påskepuslerier

0 Comments On “Påskepuslerier”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *