Det blir USA i år

Har tilbrakt mine influensadager med å begynne planleggingen av årets ferie. Det blir USA, det er rett og slett en gammel drøm som skal oppfylles. Dette gleder jeg meg veldig til og jeg har begynt å planlegge mange ting. Skal blant annet på en noen økologiske messer og se på alle de spennende produktene som kommer.

Å reise til USA blir den dyreste sommerferien jeg har hatt på en stund. Så jeg har søkt om lån 10000, bare for å være sikker på at jeg har nok til å gjøre det jeg har lyst til. Det er jo ikke alltid så smart å låne penger, men noen ganger må det til. Så det er bare å bite i det sure eplet og holde øynene på målet.

Det er litt kontroversielt å reise til USA for tiden føler jeg. De har jo fått seg en nokså spesiell president, som har klart å ødelegge noen miljølover den korte tiden han har vært i gang.

usa ferie

0 Comments On “Det blir USA i år”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *