Vinterferiebilen

Nå er det vinterferie og en mengde mennesker er på vei for å besøke familie eller være sammen på en hytte ett eller annet sted for å nyte vinterværet og skiføre. Nordmenn elsker jo å være ute vinterstid og det er bra. Vi har masse vakker natur og fremdeles muligheter for frisk luft, så dette bør utnyttes av så mange som mulig. Det er jo ikke bare johaug og bjørgen som har noe ute i løypene å gjøre!

Ikke glem at bilen trenger litt ekstra stell når den nå skal kjøre både langt og mye. Vinter tar på for en bil, og da er det viktig å sørge for å bytte ut bildeler og ellers gjøre sitt for å holde bilen i best mulig form. Da forurenser den mindre og varer lengre.

Jeg skal tilbringe ferien hjemme i sofaen ser det ut som, ikke et frivillig valg, men influensaen har innhentet meg også.

februarferie

0 Comments On “Vinterferiebilen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *