Nytt til en «gammel hund»

Dere har nok alle sammen skjønt at jeg bruker nettet mye. Der finner jeg bilder, nyheter, spennende forskning og videre. Ja, og en og annen morsom video, eller musikk jeg liker, på YouTube. Av og til lurer jeg på hva folk gjorde før internett.. antakelig var de mer sosiale enn vi er i dag. Vi kunne sikkert trengt å hatt noen uker intenettpause alle og enhver med jevne mellomrom, hvis vi hadde overlevd da? 😉

Det hender at jeg skriver ut ting fra nett. Ja, litt gammeldags kanskje…eller? Har nå i alle fall en skriver fra «den gang da», og nå er det på tide med nytt blekk. Problemet med en gammel skriver er å finne blekkpatronene man trenger. Sist var det et helt forskningsprosjekt nesten å finne dem. Husker heldigvis hvor jeg fant sist, hos nordicink

Hahahahaha…forresten. Prøvde søke opp bilde av skriveren min på Google. tenkte det kunne være moro å se om den fortsatt fantes i salg. Sjekk bildet som kom opp først 😉  Joda, skriver, men ikke helt det jeg hadde tenkt på 😀

Bilderesultat for skriver

0 Comments On “Nytt til en «gammel hund»”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *