Miljøvern mer enn du kanskje tenker over

Når vi tenker på miljøvern blir det ofte til at vi tenker på søppel, oljeutslipp, bevaring av naturområder og mer. har du noen gang tenk over at miljøvern bør skje på flere områder, skal er kanskje bedre enn bør i denne sammenhengen.

Miljøvern kan også være å ta vare på det miljøet du har rundt deg, menneskene! det gjør vi ved å skape omgivelser vi alle kan bruke og trives i. Det handler om det sosiale og det psykososiale. I skole og barnehager finnes det til og med egne forskrifter på dette. Dette er ikke miljøvern i den klassiske forståelsen, men vell så viktig.

Tenk over om du «forsøpler» hverdagen til noen rundt deg? jeg vet at jeg dessverre kan oppføre meg slik at det ikke er bra for andre. Jeg jobber med det 😉

Bilderesultat for miljøvern skole

0 Comments On “Miljøvern mer enn du kanskje tenker over”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *