Skal man…

Vi har jo pusset opp badet og det ble virkelig bra. Oppussing er jo den store norske hobbyen – og jeg er litt bitt av basillen… Det betyr ikke at jeg har tenkt kaste meg inn i en evigvarende karusell av oppussing. MEN – forsøker holde meg litt oppdatert innimellom på diverse byggevarer. Er greit å ha litt oversikt, og så syns jeg det er litt moro. Finnes jo så mye bra man kan gjøre, og gode tips.

Egentlig logget jeg på i kveld mest for å skryte av sommeren i Norge for tiden. Det er nok ikke evigvarende, så jeg nyter det mens jeg kan. Kom over denne artikkelen i dag ang klima og vær. Har vi blitt lurt? Jeg har en mistanke om det. Det har vært mye frem og tilbake,

NASA

Skal man tro på noen i det hele tatt? Kanskje er det naturlig endringer. De kommer jo som kjent i 100-års sykluser.

 

0 Comments On “Skal man…”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *